Mostly cloudy
19°C
 

Dezinfektimi dhe Deratizimi

Në Stacionin e Autobusëve të Prishtinës, është bërë deratizimi dhe dezinfektimi në hapësirat e brendshme dhe ato të jashtme. 

Nga ardhja e udhëheqjes së re në këtë ndërmarrje, kanë ndodhur përmirësime të mëdha e të cilat nuk kanë ndodhur për dekada të tëra.