Mostly cloudy
8°C
 

Festat e fund vitit po afrohen!!

Është koha e duhur për të kërkuar mënyra për të bërë të lumtur ata qe na rrethojnë.
Ambintet e S.A.P po ofrojnë ngrohtësi që festat e fund vitit të jenë ditët e duhura për të shkëmbyer urimet.

 

Të shpresojmë për një vite të mbarë për të gjithë!!


Dhe kater foto te bashkangjitura