Cloudy
9°C
 

Nxehëse për konsumatorët e SAP

Në hollin e Stacionit të Autobusëve janë vendosur nxehëse për të gjithë udhëtaret të cilët e shfrytëzojnë për destinacionet e tyre.
Ne do të kujdesemi për të gjithë udhëtaret të ofrojmë rehati dhe komoditet në këto ditë të ftohta dimri