Mostly cloudy
15°C
 

Pastrohet Stacioni i Autobusëve në Prishtinë pas disa dekadash

Edhe përkundër se është thuajse njëri ndër vendet më të frekuentuara  të kryeqendrës, për disa dekada rrugët e trotuaret e Stacionit të Autobusëve të Prishtinës nuk janë larë me automjete pos shiut.

Po ashtu rrugët e trotuaret pos larjes edh epo fshihen nën stop me makina adekuate, ku dhe për fshirje e larje është angazhuar kompani adekuate e pastrimit.

 

https://www.syri.net/syri_kosova/sociale-lajme/63813/pastrohet-stacioni-i-autobuseve-ne-prishtine-pas-disa-degadash