Clear
2°C
 

Riparimi i kabllove rezervë

Është bërë riparimi i kabllove rezervë të rrymës të tensionit të lartë, qe 35 vite këto kablla kanë qenë jashtë funksionit. Pritet stabilizimi i furnizimit dhe ndarja e orëve të rrymës.