Partly sunny
21°C
 

Unioni i Stacionëve të autobusëve

Udhëheqësit e stacioneve të autobusëve të shtatë qendrave kryesore të vendit janë mbledhur në kryeqytet për të diskutuar lidhur me funksionalizimin e Unionit të Stacionioneve  të Autobusëve të Kosovës dhe çështje tjera me të cilat përballen gjatë punës.

“Ky takim është thirrur për të funksionalizuar USAK-in e cila ka për qëllim mborjtjen e interesave të SA-ve gjë për të cilën ishte themeluar vite më parë”, tha iniciatori i këtij takimi, tha kryeshefi i Stacionit të Autobusëve të Prishtinës Luan Hoti.

https://www.syri.net/syri_kosova/ekonomi-lajme/68691/funksionalizohet-unioni-i-stacioneve-te-autobuseve/