Clear
2°C
 

Ftesë për ankand publik, 26 Shtator 2019

Kontratat e nënshkruara për vitin 2019, 30.10.2019

Reagim për shoqatën e transportuesve, 07 Gusht 2019

Ndalimi dhe marrja e udhëtareve në daljen 1 dhe 2, 01 Gusht 2019

Pagesat per parkingun e autobuseve, 19 Korrik 2019

Ftesë për ankand publik për sportele në NPL “Stacioni i Autobuseve” Prishtinë, 22 Korrik 2019

Ftesë për ankand publik në NPL” Stacioni i Autobusëve” Prishtinë

Të liruarit nga pagesa e parkingut – SAP, 12 Mars 2019