Tre vjetori i themelimit të Ushtrisë së Kosovës

Trajnim dhe furnizim me Defibrilator

Masat e reja anti Covid-19

Matja e rezistencës së tokëzimeve mbrojtëse dhe rrufepritësve

Marrëveshja e SAP dhe z.Jakup Berisha, pronar i kompanisë “Merkatori”Sh.A – Gjilan

Postime të ndryshme

Pensionimi i z.Qamil Gashi

Foto 22 Prill, Dita e Tokës

Foto 19 mars nga protesta e transportuesve

Foto 17 mars nga protesta e transportuesve

Foto të vjetra të SAP

Stacioni i Autobusëve në sezonën dimërore

Bora në SAP

Dezinfektimi i SAP

Pastrimi i hapësirave të kanalizimit jashtë Stacionit

Reshjet me shi formojnë liqenin e Stacionit

Funksionimi i linjave transportuese gjatë pandemisë

Nëna me fëmijë

Stacioni i Autobusëve në shërbimin tuaj!

Punë dhe angazhim i vazhdueshëm i punëtorëve të SAP

Vendosja e laurave ndihmëse në dy hyrjet e Stacionit në rast të mosfunksionimit të laurave të cilat janë në funksion.

Lokacioni brenda SAP për nënat me fëmijë

Gjelbërimi në SAP

Dita e çlirimit të Prishtinës

Vazhdon Dezinfektimi i SAP-it5 Qershori, Dita Botërore  e mjedisit!

Java e gjelbër e Prishtinës

Fillon puna në NPL”Stacioni i Autobusëve Sh.A”- Prishtinë

Gjendja Aktuale në SAP

Informatat për Perona

Prishtina është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Kosovës.

Prishtina vjetër

Prishtina e re

Stacioni i Autobusëve

Te nderuar, E postoni ne webfaqe kete lajm, me tekst: Në hollin e Stacionit të Autobusëve janë vendosur nxehëse për të gjithë udhëtaret të cilët e shfrytëzojnë për destinacionet e tyre. Ne do të kujdesemi për të gjithë udhëtaret të ofrojmë rehati dhe komoditet në këto ditë të ftohta dimri Dhe katër foto te bashkangjitura Te nderuar, E postoni ne webfaqe kete lajm, me tekst: Në hollin e Stacionit të Autobusëve janë vendosur nxehëse për të gjithë udhëtaret të cilët e shfrytëzojnë për destinacionet e tyre. Ne do të kujdesemi për të gjithë udhëtaret të ofrojmë rehati dhe komoditet në këto ditë të ftohta dimri Dhe katër foto te bashkangjitura
Festat e fund vitit po afrohen!! Është koha e duhur për të kërkuar mënyra për të bërë të lumtur ata qe na rrethojnë. Ambintet e S.A.P po ofrojnë ngrohtësi që festat e fund vitit të jenë ditët e duhura për të shkëmbyer urimet. Të shpresojmë për një vite të mbarë për të gjithë!! Festat e fund vitit po afrohen!! Është koha e duhur për të kërkuar mënyra për të bërë të lumtur ata qe na rrethojnë. Ambintet e S.A.P po ofrojnë ngrohtësi që festat e fund vitit të jenë ditët e duhura për të shkëmbyer urimet. Të shpresojmë për një vite të mbarë për të gjithë!!