Menu Mbylle

Informata për turistë

Udhëtimi në një destinacion të ri kërkon planifikim dhe informata praktike para se të niseni. Për të ndihmuar udhëtarët drejt Kosovës që të kenë përvojë të bukur, ne kemi përpiluar një listë të shkurtër burimesh online, ku mund të gjeni informacion të dobishëm dhe praktik: ps.sh a keni nevojë për vizë, cila është valuta që përdoret, klima, çfarë të bëni dhe të shihni ndërsa jeni në destinacion dhe shumë më tepër.