Clear
13°C
 

 • Qëndresa- Banaku
 • Qëndresa – Restaurant
 • Bici- Restaurant
 • Bekim Kosova- Restaurant
 • HD Caffe- Piceri & Restaurant
 • Pyrgu – Veprimtari Hoteliere
 • Rilindja
 • Maki
 • Enuji
 • Dushi
 • Shaban Rafuna
 • Bino J
 • Kunevikët

 • Shitore, tregëti me pakic për automjete të rënda:

  Univerzal  Impex

  GTT Servis

 • Taxi Victory
 • PR Taxi
 • Posta e Kosovës
 • Albi & Andi
 • Ganimete Pacolli

Ruajtjen e bagazhit mund ta bëni në hapësirën e dedikuar për bagazhin.

 • Barileva Tourist
 • Sharr Travel
 • Bici Com
 • Shpejtimi
 • Fadili Tours
 • QazimiK Berisha
 • Zhitia turist
 • Deva

Për udhëtarët me aftësi të kufizuara dhe personat me lëvizshmëri të reduktuar mund të kërkojnë karrocën lëvizese për ta shfrytëzuar gjatë qëndrimit në SAP

SAP ofron vetëm shërbime pët transportuesit dhe udhëtarët, prandaj për shërbimet tona mund të na shkruani ne rrjetet tona sociale, gjithashtu  ankesat me shkrim mund të vendosni në kuti të ankesave që janë të vendosura në hapësirat e SAP