Cloudy
9°C
 

LAJME

2020-01-24
Radhitja e re e Peronave

Radhitja e re e Peronave

Më shumë
2020-01-20
Trotuaret që po pengojnë lëvizjen e udhtarëve tek stacioni do të hiqen

https://www.syri.net/syri_kosova/sociale-lajme/84040/trotuaret-qe-po-pengojne-levizjen-e-udhtareve-tek-stacioni-do-te-hiqen

Më shumë
2020-01-17
Ftesë për ankand publik Vetura KIA, mbajtja e ankandit : 24-01-2020 ora 14:00

Ftesë për ankand publik Vetura KIA, mbajtja e ankandit : 24-01-2020 ora 14:00

Më shumë
2019-12-06
Festat e fund vitit po afrohen!!

Është koha e duhur për të kërkuar mënyra për të bërë të lumtur ata qe na rrethojnë. Ambintet e S.A.P po ofrojnë ngrohtësi që festat e fund vitit të jenë...

Më shumë
2019-12-06
Nxehëse për konsumatorët e SAP

Në hollin e Stacionit të Autobusëve janë vendosur nxehëse për të gjithë udhëtaret të cilët e shfrytëzojnë për destinacionet e tyre. Ne do të kujdesemi për të gjithë udhëtaret të...

Më shumë
2019-11-22
Unioni i Stacionëve të autobusëve

Udhëheqësit e stacioneve të autobusëve të shtatë qendrave kryesore të vendit janë mbledhur në kryeqytet për të diskutuar lidhur me funksionalizimin e Unionit të Stacionioneve  të Autobusëve të Kosovës dhe...

Më shumë
2019-11-22
Dezinfektimi dhe Deratizimi

Në Stacionin e Autobusëve të Prishtinës, është bërë deratizimi dhe dezinfektimi në hapësirat e brendshme dhe ato të jashtme.  Nga ardhja e udhëheqjes së re në këtë ndërmarrje, kanë ndodhur...

Më shumë
2019-11-20
Peroni 10

Më shumë
2019-11-20
Peroni 9

Më shumë
2019-11-20
Peroni 8

Më shumë
2019-11-20
Peroni 7

Më shumë
2019-11-20
Peroni 6

Më shumë
2019-11-20
Peroni 5

Më shumë
2019-11-20
Peroni 4

Më shumë
2019-11-20
Peroni 3

Më shumë
2019-11-20
Peroni 2

Më shumë
2019-11-20
Peroni 1

Më shumë
2019-11-19
Disa kompanitë autotransportuese vazhdojnë të mos hyjnë në stacion,  vazhdojnë të mos përfillin marrëveshjen.

Disa kompanitë autotransportuese vazhdojnë të mos hyjnë në stacion,  vazhdojnë të mos përfillin marrëveshjen.

Më shumë
2019-11-18
Shumë autobusë bojkotojnë e dëmtojnë Stacionin e Autobusëve

Nga një maji i këtij viti janë ulur çmimet e peronizimit për autobusët në Stacionin e Autobusëve të Prishtinës për 30 për qind, marrëveshje kjo e arritur me Shoqatën e...

Më shumë
2019-11-11
Riparimi i kabllove rezervë

Është bërë riparimi i kabllove rezervë të rrymës të tensionit të lartë, qe 35 vite këto kablla kanë qenë jashtë funksionit. Pritet stabilizimi i furnizimit dhe ndarja e orëve të...

Më shumë
2019-11-11
Edhe pse nuk është punë e tyre puntorët hapën pusetën e mbyllur

Pas reshjeve të shiut të këtyre ditëve uji, gjendje jo e këndëshme ishte krijuar tek ura afër Stacionit të Autobusëve të kryeqytetit, ku uji kishte mbuluar rrugën e pothuajse edhe...

Më shumë
2019-11-11
Hapja e pusetës

Hapja e pusetës në hyrje të Stacionit është bërë nga vetë punëtorët e Stacionit, me qëllim që të lehtësojnë qarkullimin e qytetarëve që e frekuentojnë Stacionin e Autobusëve në Prishtinë.

Më shumë
2019-11-05
Pastrohet Stacioni i Autobusëve në Prishtinë pas disa dekadash

Edhe përkundër se është thuajse njëri ndër vendet më të frekuentuara  të kryeqendrës, për disa dekada rrugët e trotuaret e Stacionit të Autobusëve të Prishtinës nuk janë larë me automjete...

Më shumë
2019-11-04
Pastrimi gjeneral në hapësirat e jashtme të Stacionit të Autobusëve në Prishtinë

Filloi pastrimi gjeneral në hapësirat e jashtme të Stacionit të Autobusëve në Prishtinë.

Më shumë
2019-11-04
Riparohen rrugët e Stacionit të Autobusëve të Prishtinës, pas 30 vjetësh

Pas mbi tri dekadash nisi riparimi i gropave në Stacionin e Autobusëve të Prishtinës, më i madh në vendin tonë, ku gjatë ditës thuhet se këtë stacion e frkuentojnë mbi...

Më shumë
2019-10-28
Sanimi i gropave

Stacioni i Autobusëve  falënderon Drejtorinë e Investimeve Kapitale të Komunës së Prishtinës për  sanimin e gropave në rrugë të Stacionit.

Më shumë
2019-10-25
Muaji Tetor, muaji i ndërgjegjësimit për parandalimin e kancerit të gjirit

Fjonga rozë është simbol ndërkombëtarë i ndërgjegjësimit ndaj kancerit të gjirit. Punëtorët e NPL “Stacioni i Autobusëve” SH.A. Prishtinë në mbështetje gjatë tërë ditës kanë bartur fjongën rozë, duke u...

Më shumë
2019-09-26
FTESË PËR ANKAND PUBLIK

NPL “Stacioni i Autobusëve” Sh.A. Prishtinë njofton të gjithë të interesuarit se ofron hapësirat (lokalet)  për qiradhënie përmes procedurës  së ankandit publik si në vijim:   NR. NJËSIA SIP.m² Nr....

Më shumë
2019-09-25
Konkurs për Sekretar në NPL “Stacioni Autobusëve” Sh. A. Prishtinë, 25-09-2019

N.P.L “Stacioni i Autobusëve” SH.A., Prishtinë, në bazë të nenin 25 paragrafi 2 pika (h) të Ligjit për Ndërmarrjet Publike, Nr. 03/L-087, ndryshim plotësimin e Ligjit për NP-të Nr.04/L-111 neni...

Më shumë
2019-08-23
Njoftim mbi rezultatin përfundimtar të konkursit për ZKFTH

Bordi i Drejtorëve i NPL Stacioni i Autobusëve sh.a. Prishtinë njofton se, pas shqyrtimit të detajuar të aplikacioneve të pranuara për pozitën e Zyrtarit Kryesor të Financave dhe Thesarit (ZKFTH),...

Më shumë
2019-08-11
Urime festa e Kurban Bajramit

Urojmë që kjo ditë e veçantë të sjell paqe, lumturi dhe begati për ju dhe familjet e juaja.

Më shumë
2019-08-07
Reagim për shoqatën e transportuesve, 07.08.2019

REAGIM Prishtinë, 07.08.2019  Menaxhmenti i NPL ’’Stacioni i Autobusëve’’ sh.a. Prishtinë  reagon ndaj deklaratave dhe akuzave të pavërteta dhe qëllimkëqija të kryetarit të Shoqatës së Transportuesve të Kosovës,  z. Ruzhdi...

Më shumë
2019-08-02
Sigurimi i bagazhit

Të gjithë pasagjerët mund të sigurojnë bagazhet e tyre në Stacionin e Autobuseve në Prishtinë. Bëje edhe ti, të mirëpresim.

Më shumë
2019-08-02
Pagesat për parkingun e veturave

Të gjitha pagesat për parkingun e veturave mund të bëhen në kioskën e vendosur në mes të dy hyrjeve në Stacion. Punë dhe përkushtim për shërbime më të mira!!!

Më shumë
2019-08-02
Shërbimet në Stacion

Është kënqësi e jona t’ju ofrojmë shërbime më të mira.

Më shumë
2019-08-02
Punë vullnetare nga punëtorët e SAP

Interesimi dhe angazhimi i punëtorëve të SAP për një ambient më të pastër.

Më shumë
2019-08-02
Siguria e këmbësorëve në hapësirat e Stacionit të Autobusëve në Prishtinë

  Stacioni i Autobusëve në Prishtinë frekuentohet nga shumë qytetarë gjatë ditës. Siguria e tyre në hapësirat e Stacionit është aspekti kryesor.Prandaj për të përmirësuar sigurinë e tyre janë marrë...

Më shumë
2019-07-15
Hapet konkurs ne NPL “Stacioni Autobuseve” Sh.A. Prishtine

N.P.L. “Stacioni i Autobusëve” SH.A., në bazë të nenin 25 paragrafi 2 pika (h) të Ligjit për Ndërmarrjet Publike, Nr. 03/L-087, ndryshim plotësimin e Ligjit për NP-të Nr.04/L-111 neni 13,...

Më shumë
2019-07-15
Ftesë për ankand Publik

NPL “Stacioni I Autobusëve” Sh. A. Prishtinë njofton të gjithë të interesuarit se ofron për qiradhënie hapësirat / lokalet përmes procedurës së ankandit publik si në vijim:   Nr. Njësia...

Më shumë
2019-05-29
Hapet konkurs ne NPL “Stacioni Autobuseve” Sh.A. Prishtine

Me daten 30/05/2019, hapen dy vende te reja pune ne NPL”Stacioni Autobuseve” Sh.A. Prishtine.  Pozitat jane : Sekretar i ndermarrjes dhe Zyrtar Kryesor Financiar i Thesarit.  •Aplikacioni per punesim shkarkohet...

Më shumë
2019-05-28
Demantimi i lajmit

Nga Shkurti 2019 SAP është duke punuar për krijimin e kushteve të nevojshme si për punëtorët e SAP, gjithashtu edhe për udhëtaret e saj. Kritikat e pa bazuara nuk pengojnë...

Më shumë
2019-05-24
Miratohet rregullorja e re për organizimin e brendshëm

Bordi i Drejtorëve në mbledhjen e mbajtur me datë 6 Maj 2019 miratoi “Rregulloren për organizimin e brendshëm dhe sistematizimin e vendeve të punës në Ndërmarrjen Publike Lokale “Stacioni i...

Më shumë
2019-05-10
Miratohet rregullorja e re për organizimin e brendshëm

Bordi i Drejtorëve në mbledhjen e mbajtur me datë 6 Maj 2019 miratoi “Rregulloren për organizimin e brendshëm dhe sistematizimin e vendeve të punës në Ndërmarrjen Publike Lokale “Stacioni i...

Më shumë
2019-04-30
Fillon Linja e rregullt nga qyteti për në Aeroport

Të nderuar udhëtarë, Nga nesër do të filloj linja e rregullt e shumëpritur nga qyteti për në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” dhe anasjelltas. Autobusi niset nga Stacioni i Autobusëve i...

Më shumë
2019-04-22
Shënohet “Dita e Tokës”

Dita e Tokës është një ditë e veçantë. Sigurisht, në këtë ditë duhet të vetëdijësohen njerëzit për rëndësinë e mjedisit. Për t’u kujdesur për planetin tonë, ne kemi nevojë të...

Më shumë
2019-04-21
Demantimi i lajmit ndaj Kryeshefit Ekzekutiv

Ndiqeni në linkun e mëposhtëm intervistën e Kryeshefit Ekzekutiv të Stacionit të Autobusëve dhënë Klan Kosovës rreth shpifjeve për arrestimin e tij. Për të mësuar të vërtetën klikoni këtë link....

Më shumë
2019-04-20
Renovimi i Fontanës në oborrin e Stacionit të Autobusave

Sot, kanë filluar punimet për renovimin e fontanës në hapësirën e Stacionit të Autobusëve të Prishtinës. Kjo fontanë, do ta zbukuroj pamjen e Stacionit dhe do t’i jep një imazh...

Më shumë
2019-04-19
Reagimi ndaj shpifjeve për Stacionin

Menaxhmenti i SAP demanton lajmin e publikuar në disa portale se gjoja sot pasdite është arrestuar drejtori i Stacionit të Autobusëve në Prishtinë, Luan Hoti. Ky është lajm i rremë...

Më shumë
2019-04-16
Siguria e këmbësorëve

Me qëllim të rritjes së nivelit të sigurisë për këmbësorët, dhe në anën tjetër ruajtjen e hapësirave të gjelbëruara, tani kalimi i rrugës do të bëhet vetëm në hapësirat e...

Më shumë