Sunny
18°C
 

Kërko Destinacionin

Orari i linjave

Destinacioni Kompanija Koha e nisjes Peroni
LIPJAN LIPJAN SH.P.K 16:00 14
AEROPORT TRAFIKU URBAN 16:00 PERONI NDIHMES
GJAKOVE ARMEND TOURS 16:00 9
FERIZAJ FEHMI-COM 16:00 6
GJILAN MIMOZA-93 16:00 4
DRENAS KUJTIMI-TOURS 16:00 16
MITROVICË QËNDRESA 16:00 3
PEJË ORBITA TOURS 16:00 1
PRIZREN SHPEJTIMI 16:10 5
MALISHEVË LUMI REISEN 16:10 7
LIPJAN LIPJAN SH.P.K 16:15 14
FERIZAJ FEHMI-COM 16:15 6
DRENAS ZEKAJ-TOURS-SKENDERAJ 16:15 15
MITROVICË UNION 16:15 3
GJILAN ALIA-COMERC 16:20 4
PEJË KOHA-TOURS 16:20 1
PRIZREN MIR-TOURS 16:25 5
KLINË-ISTOG NIKU-TOURS 16:30 2
JANJEVË JANJEVA TRANS ? 16:30 13
SLLOVI LIPJAN-SH.P.K 16:30 13
GJAKOVE METI COMERC 16:30 9
FERIZAJ ENDRITI 16:30 6
DRENAS GËZIMI-KOM 16:30 16
MITROVICË ARIANI 16:30 3
VITI (autostrada) ENDRITI 16:35 10
RAHOVEC SHEHU 2000 16:35 7
PRIZREN BRES-TOURS 16:40 5
LIPJAN-SHALË SHALA TRANS 16:40 14
GJILAN - DARDANË PËRPARIMI-DARDANE 16:40 4
PEJË-DEÇAN TRY-TOURS DEÇAN 16:40 1
GJERMANI SHPEJTIMI 16:00 15
SLLOVENI DARDANI 16:00 20
SLLOVENI FULI INZHENIRING 16:00 20
TIRANË ARDITI TOURS 16:00 19
TETOVË ERA TURS 16:00 10
AUSTRI BACI TOURS 17:00 14
SLLOVENI CALI 17:00 20
TIRANË SHARR TRAVEL 17:00 19
SHKUP HISARI GD 17:00 8
PRESHEVË GRANITI 17:05 21
AUSTRI DEDA TOURS 18:00 20
AUSTRI ZHITIA TURIST 18:00 17
TIRANË-ELBASAN LLIXHA 2001 SHPK 18:00 19
SHKUP HISARI-ALBUS 18:00 8
NOVI PAZAR BENKO 92 18:30 8
AUSTRI FESTIMI TOURS 19:00 18
TIRANË KEY REISEN 19:00 19
SHKUP AMALFI 19:00 8
ULQIN - PODGORICË BARILEVA TUR 19:00 10
ZAGREB KUJTIMI PRIJEVOZ 19:30 8
AUSTRI BICI COM 19:30 20
ZAGREB VECTOR TOURS 20:30 7
AUSTRI LOSHI REISEN 20:30 3
TIRANË BELI TIR METR 21:00 19
ULQIN - SHKODËR BARILEVA TUR 21:00 10
BEOGRAD ERHAN TRANS 22:00 4
TIRANË ARDITI TOURS 22:00 19
BEOGRAD FJOLLA IMPEX 22:30 5
BEOGRAD ADIO SH.P.K 23:00 7

RRETH NESH

Ndërmarrja Shoqërore (NSH) Stacioni i Autobusëve, në Prishtinë, është themeluar në vitin 1977, ndërkaq në hapësirat ekzistuese është vendosur në vitin 1983.

Pas përfundimit të luftës, në vitin 1999, ndërmarrja është administruar nga Agjencia Kosovare e Mirëbesimit (AKM), në ndërkohë që në vitin 2015 është transformuar në ndërmarrje publike komunale, e organizuar si shoqëri aksionare, me Kuvendin Komunal (KK) të Prishtines si pronar të vetem të ligjshem të të gjitha aksioneve të ndërmarrjes. Në këtë kontekst,  KK i Prishtinës ushtron kompetencat dhe përgjegjësitë e parapara me ligjet në fuqi, por edhe me Statut dhe akte të tjera nënligjore të ndërmarrjes.

Ju duhet ndihmë

Informata:                             +383 38 550 011

                                               +383 49 741 117

                                               +383 49 731 117

                                               +383 44 741 117

Udhëheqësi i Transportit: +383 38 551 888

Kordinatorët:                       +383 38 551 666

Recepsioni:                           +383 38 551 333

Media:                                   +383 38 551 999

Email:                                    info@sap-rks.com

Adresa

Rr. Bill Clinton p.n., 10000 Prishtinë, Kosovë

Orari i punës

Operativa: 04:00 – 24:00

Administrata: 08:00 – 16:00

Informata: 06:00 – 24:00

Rrjetet sociale2019-08-23
Njoftim mbi rezultatin përfundimtar të konkursit për ZKFTH

Bordi i Drejtorëve i NPL Stacioni i Autobusëve sh.a. Prishtinë njofton se, pas shqyrtimit të detajuar të aplikacioneve të pranuara për pozitën e Zyrtarit Kryesor të Financave dhe Thesarit (ZKFTH),...

Më shumë »
2019-08-11
Urime festa e Kurban Bajramit

Urojmë që kjo ditë e veçantë të sjell paqe, lumturi dhe begati për ju dhe familjet e juaja.

Më shumë »
2019-08-07
Reagim për shoqatën e transportuesve, 07.08.2019

REAGIM Prishtinë, 07.08.2019  Menaxhmenti i NPL ’’Stacioni i Autobusëve’’ sh.a. Prishtinë  reagon ndaj deklaratave dhe akuzave të pavërteta dhe qëllimkëqija të kryetarit të Shoqatës së Transportuesve të Kosovës,  z. Ruzhdi...

Më shumë »