Clear
2°C
 

Edhe pse nuk është punë e tyre puntorët hapën pusetën e mbyllur

Pas reshjeve të shiut të këtyre ditëve uji, gjendje jo e këndëshme ishte krijuar tek ura afër Stacionit të Autobusëve të kryeqytetit, ku uji kishte mbuluar rrugën e pothuajse edhe trotuarin dhe lëvizja e autobusëve e veturave bëhej  jo si duhet e mos të flasim për këmbësorët konkretisht udhëtarët e autobusëve.

Edhe pse nuk ishte përgjegjësi e Ndërmarrjes Publikoe Komunale Stacioni i Autobusëve, punonjësit e saj duke parë gjendjen jo të këndëshme kanë reaguar duke pastruar pusetat dhe kanalizimet jashtë oorrit të satacionit.

Kjo është bër me qëllim të lëvizjes së duhëtarëve, automjeteve e autobusëve për vajtje ardhje në stacion.

“Hapja e pusetës në hyrje të Stacionit të Autobusëve është bërë vullnetarisht nga vetë punëtorët e stacionit, me qëllim që të lehtësojnë qarkullimin e qytetarëve që e frekuentojnë Stacionin e Autobusëve në Prishtinë, thotë kryeshefi i Ndërmarrjes Publike Komunale Luan Hoti për:

https://www.syri.net/syri_kosova/lajme/65221/edhe-pse-nuk-eshte-pune-e-tyre-puntoret-hapen-puseten-e-mbyllur/?fbclid=IwAR1Jk1yyfXaN19QQ2n2auUeNiCfdQ-wQPvJga_-GLplXus1edNmP2nkeaoE