Partly sunny
16°C
 

Lajm, pastrimi i hapësirave në SAP

Duke iu përshtatur rrethanave dhe me qēllim të parandalimit të përhapjes së virusit, pas dezinfektimit të pjesës së brendshme, Stacioni i Autobusëve ka vazhduar me pastrimin e hapësirave të jashtme.
Ambient i pastër, jetë e shëndetshme!