Mostly cloudy
13°C
 

Nënshkruhet marrëveshja ndërmjet SAP dhe z.Jakup Berisha, pronar i kompanisë “Merkatori” Sh.A, Gjilan, njëherësh autor i marrëveshjes së përgjithshme për transportin ndërurban në Republikën e Kosovës

Nënshkruhet marrëveshja ndërmjet SAP dhe z.Jakup Berisha, pronar i kompanisë “Merkatori” Sh.A, Gjilan, njëherësh autor i marrëveshjes së përgjithshme për transportin ndërurban në Republikën e Kosovës